Jagongane Paimin karo Dalijo sing nembe kenalan: P: Jenengmu sopo kang? D: Rama min. P: Lengkape sopo? D: Ramaido Sopo Wonge Sing Ora Kangen @xailuax – The old man and the sea. (Duh hemingway banget). . Karimunjawa 2012. #ayokekarimunjawa #visitjepara #jatenggayeng #indonesia_photography #instanusantara

Jagongane Paimin karo Dalijo sing nembe kenalan: P: Jenengmu sopo kang? D: Rama min. P: Lengkape sopo? D: Ramaido Sopo Wonge Sing Ora Kangen @xailuax – The old man and the sea. (Duh hemingway banget). . Karimunjawa 2012. #ayokekarimunjawa #visitjepara #jatenggayeng #indonesia_photography #instanusantara

Source by https://pinterest.com/visitjepara